``A.S. Dominii Majętności Kórnik naprzeciw Gospodarzom wsi Prusinowa o zaległe czynsze'', 1847-1851 (1847)
Korespondencja.
Karta 11 lekko uszkodzona.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Prusinowo w; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy o czynsze; Procesy sądowe