Akta procesowe Kościoła w Bninie z Dominium Kórnik o drzewo opałowe, 1833-1849 (1833)
Głównie korespondencja.
Brak k. tyt.
Keywords: Kościół ewangelicko-augsburski; Kórnik; majętność kórnicka; Bnin; Korespondencja 19 w.; Kościoły; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy z kościołami