Akta Kościoła ewangelickiego[!] w Bninie względem drzewa opałowego, 1835-1859 (1847)
Akta dotyczą Kośćioła katolickiego w Kórniku. Głównie korespondencja i odpisy dokumentów sądowych.
Brak k. tyt.
Keywords: Kościół katolicki; Bnin d. m; Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Kościoły; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy z kościołami