``Akta w Sprawie [... Tytusa] Działyńskiego n/p X. Proboszczowi Szułczyńskiemu z Bnina o dług za drzewo budulcowe [...], 1851-1855 (1851)
Korespondencja, odpisy dokumentów sądowych i kwity.
Karty 1, 7, 17, 23, 26 są uszkodzone.
Keywords: Kościół katolicki; Bnin d.m; Kośćiół katolicki; Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Kościoły; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy z kościołami