Akta [Tytusa] Działyńskiego c/a szkole w Dachowie o drzewo opałowe, 1856-1857 (1856)
Korespondencja i odpisy dokumentów sądowych.
brak k. tyt.
Keywords: Szkolnictwo; Kórnik; majętność kórnicka; Dachowa w; szkoła; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy sądowe; Procesy z dozorami szkolnymi; Szkoły Dachowa