``Acta Dominii Kórnik wider die Anna Christina Bülow geboren Gutsch und ihren Ehegatten Bartholomeus Bülow zu Dreiraedermühle bei Radzewo wegen 334 rthl. 9 sgr. 9 f. Schuld'', 1812-1852 (1812)
Akta dotyczące sprawy z małżonkami Bülow o dług. Głównie korespondencja.
Karta tyt. oraz karty 9, 12, 24, 42, 45, 55, 58-59, 61-64, 68-69, 74 są uszkodzone.
Keywords: Kórnik majętność kórnicka; Trzykolne Młyny w; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy w różnych sprawach gospodarczych i o długi