``Acta manualia der Dominii Kórnik in Sachen desselben wider die Bürger und Schumacher Stanislaus und Martin Garsztkiewicz Vater und Sohn in Kórnik wegen 1317 zł 18 1/2 gr.'', 1823-1826 (1823)
Akta dotyczące sprawy ze Stanisławem i Marcinem Garsztkiewiczami o dug. Korespondencja i odpisy dokumentów sądowych.
Wszystkie karty uszkodzone przez owady.
Keywords: Kórnik; majętność kórnicka; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy w różnych sprawach gospodarczych i o długi