"Akta [...] Tytusa [...] Działyńskiego w sprawie z Komorą Główną Ceł 1-go Rzędu Słupca [o konie zajęte przez celników]", 1824 (1824)
W tym pisma: do i od Komisji Rządowej Przychodów i Skarbu w Warszawie.
st. zas.
Keywords: Cło; Warszawa; Komisja Rządowa Przychodów i Skarbu; Kórnik; majętność kórnicka; Słupca; Komora Główna Ceł; Korespondencja 19 w.; Majętność kórnicka 19 w.; Procesy; Procesy w różnych sprawach gospodarczych i o długi