``Z własnych przeżyć'' (1962)
Praca parobka w Ludomicku w 1920 r., okupacja i wyzwolenie - wieś Owieczki k. Obornik
a 1964 485
Keywords: Ludomicko w; Oborniki d. pow; Owieczki w; Okupacja niemiecka w Wielkopolsce