"Ovidius. Albo przeciwko płomienistey miłości Ksiąg dwoie. Przez Malchera Kurzelowczyka przełożone"
Facsimile druku Wierzbięty (Estr. XXIII, 536)
Wyłączone z działu st. druków (sygn. 15746)
Keywords: Druki 16-17 w. faksimile 19-w.; Literatura łacińska - przekłady