``Epitaphium [...] Petri Kmithae comitis in Visnice [...]''
Facsimile druku Łazarzowego ca 1553 (Estr. XV, 154)
Wyłączono z działu starych druków (sygn. 15744)
Keywords: Druki 16-17 w. faksimile 19-w.; Epitafia