Materiały dotyczące pracy Stanisławy Jasińskiej w dziale starych druków 1955-1966 (1955)
M.in. notaty inwentaryzacyjne starych druków, inwentaryzacja materiałów zawartych w starych drukach (rękopisy, noty proweniencyjne, nuty itp.), materiały narady roboczej pracowników działów starych druków bibliotek PAN, prace zlecone BK 1965-1966
c 1967 537-565
Keywords: Nuty