``Co się stało z drukarnią Wierzbięty'' (1966)
Maszynopis artykułu, notatki, fotokopie charakterystycznych znaków typograficznych z oficyny Wierzbięty
c 1967 537-565
Keywords: Drukarstwo staropolskie; Korespondencja 20 w.