Materiały warsztatowe Kiryła Sosnowskiego do pracy ``Ohne Mitleid''. Dziecko w systemie hitlerowskim. Poznań (1956)
Notatki o okupacji hitlerowskiej w poszczególnych krajach Europy, notatki różne, biografia
a 1969 636
Keywords: Niemcy; Bibliografia; Druki 20 w.; Dziecko martyrologia w czasie II wojny światowej; Historiografia; wojna 1939-1945 światowa 2