Wykłady Kiryła Sosnowskiego z katolickiej nauki społecznej w Seminarium Tow. Chrystusowego w Poznaniu 1964/65 (1964)
Historia katolickiej nauki społecznej, chrześcijańska koncepcja człowieka, encykliki papieskie o charakterze społecznym
a 1969 636
Keywords: Poznań m. woj; Seminarium Tow. Chrystusowego; Encykliki papieskie - teksty; komentarze; Socjologia; wykłady