"Socjologia pastoralna" - artykuły z kwartalnika "Anima" (nr 1 z r. 1957) (1957)
Maszynopisy polskiego tłumaczenia. Omówienie jednego z art. przez Sosnowskiego K[iryła] (Greinacher Norbert: Rozwój i dzisiejszy stan socjologii religijnej)
a 1969 636
Keywords: Bibliografia; Socjologia religii