``Rodzina katolicka'' - materiały warsztatowe Kiryła Sosnowskiego (1957)
Bibliografia,, streszczenia opracowań, wycinki prasowe, artykuły: ks. Lesiak Władysław: Parafialne przygotowanie młodzieży dorosłej do małżeństwa - streszczenie wykładu 1958, masz. pow. s. 2; Henke B. dr: Poradnictwo przedślubne i małżeńskie w praktyce lekarskiej - wykład 1958, masz. pow. s. 3; Kozłowscy Maria i Tadeusz: Ważniejsze zagadnienia współczesnej rodziny 1960, masz. k. 7; Bardecki Andrzej prof. dr: Przygotowanie do przyszłego małżeństwa młodzieży dorastającej w wieku do lat 18 w parafii i w szkole - streszczenie wykładu 1958, masz. pow. s. 2; Pękala Karol bp: Czyste narzeczeństwo, masz. pow. s. 2; Woźny Aleksander ks.: Duszpasterz wobec zagadnień życia małżeńskiego i rodzinnego [...] - streszczenie ref., kop. masz. z podp. autora k. 16; projekt wystawy na temat rodziny, masz. 5.5?; ``Informations catholiques internationales'' nr 43: 1957
a 1969 636
Keywords: Poznań m. woj; Druki 20 w.; Bibliografia; Socjologia rodziny