Materiały Kiryła Sosnowskiego do zagadnienia ``Mężczyzna w rodzinie'' (1959)
Wypowiedzi ankietowe na temat:``Mój ojciec jako mąż, żywiciel rodziny i wychowawca'' (50 odpowiedzi); ``Posłannictwo mężczyzny'' - projekt art. do ``Ateneum''
a 1969 636
Keywords: Socjologia rodziny