Materiały Kiryła Sosnowskiego do zagadnienia "Mężczyzna w rodzinie" (1959)
Wypowiedzi ankietowe na temat:"Mój ojciec jako mąż, żywiciel rodziny i wychowawca" (50 odpowiedzi); "Posłannictwo mężczyzny" - projekt art. do "Ateneum"
a 1969 636
Keywords: Socjologia rodziny