Materiały Kiryła Sosnowskiego dotyczące działalności o. M.R. Loew (1957)
Wypisy z literatury: noty biograficzne, biografia (kop. masz., k. 18); ``Dobosze Pana Boga'' - art. o działalności o. Loew (rkps + masz. z popr., k. 12); streszczenie art. o Loew i dyskusji przeprowadzonej w r. 1953 (kop. masz., k. 4 + 4)
a 1969 636