Wypisy Kiryła Sosnowskiego z literatury naukowej (1965)
Historia, 2 wojna światowa, geografia, anegdoty, literatura piękna (dzieła i krytyka), sztuka, Poznań (pamiątki), varia
a 1969 636
Keywords: Poznań m. woj; Wojna 1939 niemiecko-polska; wojna 1939-1945 światowa 2