Funebre carmen serenissimae principi [...] Elisabeth [...] Sigismundi Augusti [...] regis Poloniae [...] coniugi longe charissimae XV Iunii Vilnae mortuae - Przyłuski, Jakub
Facsimile druku Wietora z r. 1545 (Estr. XXV, 373-374)
Wyłączone z działu st. druków (sygn. 15748)