``List Cieślewskiego Tadeusza syna do Przypkowskiego Tadeusza Radwanity w sprawie genealogii heraldyki: Przypuszczenie co do gnenalogii znaków herbowych'' (1943)
Jędrzejów 16.09.1943 oraz odpowiedź Przypkowskiego Tadeusza - Jędrzejów 17.09.1943
a 1970 532
Keywords: Jędrzejów d. m. pow; Genealogia; Heraldyka