Akta Jana Wojciecha Dąbrowskiego kasztelana wieluńskiego (1572-1605)
Czarnieccy Florian i Mikołaj - kwit 1572; Pieniążek Piotr - układ o granice Raczkowic, Czyżowa i Dąbrowy 1580; Sośnicka Barbara z Pukarzewskich - o szkody leśne 1600 (4); zapis oprawy dla żony Anny z Russockich 1605
Łac.
Keywords: Dąbrowa w., d. pow. Radomsko; Czyżów (?) d. w. pod. Radomskiem; Raczkowice w. Radomsko d. pow; Granice dóbr i wsi; Lasy 16-18 w.