Akta Aleksandra Szembeka gen. adiutanta wojsk koronnych (1765-1834)
Sprawy z następującymi: Skupiński Antoni - kwit 1765; Kazimierz Odrowąż Pieniążek, kwity 1767-1783 (2)
a 1952 740
Keywords: Korespondencja 18 w.