Kwity dotyczące dóbr włodowickich Szembeków
Kwity: podatków miejskich 1827-1828 (38); folwarku włodowickiego 1827-1840 (254), inne 1803-1835 (2)
Mf 8064
Keywords: Włodowice w. Zawiercie d. pow; Podatki 19 w.; Rachunki gospodarcze 19 w.