Akta prawno-majątkowe Teodory z Dembińskich Garczyńskiej (1763-1770)
Sprawy rozliczeniowe z Józefem Dembińskim 1763-1766 (5); proces ze spadkobiercami Andrzeja Kczewskiego sędziego ziemskiego malborskiego 1766; sprawa z Ignacym Pawłowskim chorążym ziemskim michałowskim 1766-1768 (3); list G. A. Wyszomirskiego 1768; kwit Michała Zajki 1770
Łac., pol.
Keywords: Korespondencja 18 w.