Akta Kazimierza Zawadzkiego asesora sądowego tucholskiego dotyczące sporów granicznych wsi Wielkiego Klincza z wsiami starostwa kościerskiego (1744-1763)
Wykazy akt sporów granicznych Wielkiego Klincza b.d. (3)
Łac., pol.
Keywords: Kaszuby region pomorski; Stary Barkoczyn w. Kościerzyna d. pow; Nowy Barkoczyn w. Kościerzyna d. pow; Wielki Klincz w., d. pow. Kościerzyna; Kościerzyna d. m. pow; starostwo; Granice dóbr i wsi; Lasy 16-18 w.; Sumariusze akt staropolskich