Wykazy wydatków oraz notaty Antoniego Zawadzkiego
W związku z procesami o należności po gen. Antonim Anzelmie Nieborskim i jego spadkobiercami m. in. genealogia Antoniego Anzelma Nieborskiego 1752-1814
Pol., niem., łac.
Keywords: Genealogia