Rejestry gospodarcze dóbr Zawadzkich (1773-1782)
``Reiestr poczynaiący się w roku 1773 a kończący się w roku 1774'' (Dąbrowa, Dąbrówka, Siedliska - przychód i rozchód zbóż);
Pol.
Keywords: Dąbrowa w; Szubin d. pow; Siedliska w; Kaszuby region pomorski; Wielki Klincz w.; d. pow. Kościerzyna; Włościbórz w. Sępólno Krajeńskie d. pow; Dąbrówka Barcińska w; Rachunki gospodarcze 18 w.