Papiery do działalności publicznej Antoniego Zawadzkiego (1801-1811)
Petycja właścicieli ziemskich pow. Kamień Krajeński do władz pruskich w sprawie obowiązku wystawiania koni na wypadek wojny 1801; rozporządzenie władz pruskich w sprawie ubiorów galowych dla szlachty pow. Kamień Krajeński 1802 (2); dopisy akt dotyczące ustanowienia funduszu sądu kryminalnego w Inowrocławiu i kopia statutu tego funduszu 1804 (2); fragment budżetu narodowego W. Ks. Warszawskiego po 1806 r.;
Pol., niem.
Keywords: Inowrocław d. m. pow; Kamień Krajeński m; Sępólno d. pow; Kalisz d. m. pow; Trybunał Cywilny I Instancji Departamentu Kaliskiego; Sumy bajońskie