Materiały Stanisława Bodniaka z okresu pracy w Bibliotece Narodowej w latach 1939-1944 - Biblioteka Narodowa Warszawa (1940)
"Projekt: Zasady katalogowania rękopisów Biblioteki Narodowej" rkps, red. z 11 X 1940
a 1970 2976
Keywords: Warszawa; m. Biblioteka Narodowa; Bogdanów w., d. pow. Piotrków Trybunalski; Dzienniki 20 w.