``Kongres Szczeciński''
Red. II, fragm. rozdziałów II-IV
a 1970 2976
Keywords: Bogdanów w.; d. pow. Piotrków Trybunalski; Bałtyk morze - historiografia; Szczecin m. woj; kongres pokojowy 1570 r; Historiografia