Fragmenty prac o tematyce morskiej Stanisława Bodniaka
``Ordynacja dla cechu traczy w Gdańsku w jęz. polskim''
a 1970 2976
Keywords: Bogdanów w.; d. pow. Piotrków Trybunalski; Bałtyk morze - historiografia; Gdańsk m. woj; Prusy Książęce; Elbląg d. m. pow; Puck d. m. pow; port; Cechy; Cło; Historiografia