Wypisy źródłowe Stanisława Bodniaka do spraw morskich z akt archiwalnych
Wojewódzkie Archiwum Państwowe w Gdańsku: zespół U 5 B nr 6, 12, 22, 44, 427, 489, 521, 525, 532, 540, 561, 565, 584-585, 591, 620, 631, 633, 646, 687, 811, 813-815, 817, 819, 821, 823, 826, 829, 834, 8338, 849, 851, 855, 856, 861-862, 864, 866-867; zespół U 5 C nr 43, 56, 132, 141; zespół U 114a; zespół H. Fol. L1 4 (rkps Spatte'go); zespół Cc 22, 23 (rkps Nötke'go); księga sądowa Pucka A, depozyt II t. 4 Różne m. in. spisy repozytoriów
a 1970 2976
Keywords: Bogdanów w., d. pow. Piotrków Trybunalski; Bałtyk morze - historiografia; Puck d. m. pow; Ateizm; Historiografia