Materiały Stanisława Bodniaka z zakresu metodologii historii
Wypisy z ``Historyki'' Władysława Konopczyńskiego. Notatki metodologiczne i fragmenty wykładów m.in. 1949 r.
a 1970 2976
Keywords: Bogdanów w.; d. pow. Piotrków Trybunalski; Historiografia