Materiały Stanisława Bodniaka z zakresu metodologii historii
Wypisy z "Historyki" Władysława Konopczyńskiego. Notatki metodologiczne i fragmenty wykładów m.in. 1949 r.
a 1970 2976
Keywords: Bogdanów w., d. pow. Piotrków Trybunalski; Historiografia