Materiały obce w spuściźnie Stanisława Bodniaka
Krzyżanowski J.: ``Poeta czarnoleski'' (Wstęp do J. Kochanowski: Dzieła polskie. T. 1, Warszawa 1952, s. 5-50) - masz. k. 1-25
a 1970 2976
Keywords: Bogdanów w.; d. pow. Piotrków Trybunalski; Historiografia