"Do Egzekutywy Komitetu Wojewódzkiego PZPR na ręce I sekretarza KW w Poznaniu" (1969)
Przy tym odpisy pism A. Węcławka z 1963 r., raportu gestapo, listów J. Brygiera do Zakładu Historii Partii przy KC PZPR i sekretarza KC PZPR Jana Szydlaka
a 1971 2046
Keywords: Poznań m. woj; Okupacja niemiecka w Wielkopolsce; Ruch robotniczy