``Echa z grodu Krota. Cykl opowiadań o walce ludu wielkopolskiego z naporem germańskim w okresie pierwszej połowy 20 wieku'' (1970)
Opowieść o wydarzeniach w Krotoszynie i okolicy z lat 1906-1945
a 1974 1109
Keywords: Krotoszyn d. m. pow