``Na nowych drogach'': ``Sztuka w trzech aktach, poprzedzona prologiem'' (1949)
Dramat. Akcja: Ziemie Zachodnie po II wojnie światowej. Dwie red.
Red. II Poznań, listopad 1949 r.
Keywords: Literatura polska - dramat