``Stenogramy Anny Jambor'' (1951)
Powieść obyczajowa o akcji rozgrywającej się w latach 1928-1951
Dwie red. Red. I obejmuje tomy I-III, dotyczy lat 1928-1951. Ukończona została w grudniu 1954 r., przedmowa datowana: Warszawa w marcu 1951``
Keywords: Literatura polska - powieść obyczajowa