"Stenogramy Anny Jambor" (1951)
Powieść obyczajowa o akcji rozgrywającej się w latach 1928-1951
Dwie red. Red. I obejmuje tomy I-III, dot. lat 1928-1939. Ukończona została w grudniu 1954 r., przedmowa dat.: "Warszawa w marcu 1951"
Keywords: Literatura polska - powieść obyczajowa