``Tao''. Wybór wierszy
Przekłady poezji Lao-tse. Odpis z druku: Warszawa 1921 wyd. ``Ignis''
Druga kopia maszynowa
Keywords: Bogdanów w.; d. pow. Piotrków Trybunalski; Literatura polska - literatura religijna