Materiały działalności Koła Poznańskiego Związku Księgarzy Polskich - Koło Poznańskie (1945)
Spis księgarń i wypożyczalni w woj. poznańskim oraz wykazy członków Związku Księgarzy Polskich ok. 1948 r.; ``Komunikaty'' Koła Poznańskiego ZKP; zaświadczenia i kwestionariusze; protokoły Komisji Rewizyjnej 1946-1950; dowody kasowe przekazywane do Zarządu Głównego; zestawienia składek członków Koła za lata 1945-1948
c 1974 163
Keywords: Poznań m. woj; Związek Księgarzy Polskich; Księgarstwo