"Notatnik więzienny z 1928-go roku" (1928)
Uwagi o pobycie w więzieniu oraz odpisy listów do matki, brata i sióstr, wniosków do prokuratora, notatki z okresu głodówki (w fotokopiach)
a 1971 2048
Keywords: Korespondencja 20 w.; Ruch robotniczy; Więzienia