Przekłady literatury religijnej
3. Willa Cather, ``Cienie na skałach'', fragm. (kop. masz. i wycinek ze ``Słowa Powszechnego'').
a 1974 2054
Keywords: Czasopisma polskie; Literatura amerykańska - przekłady; Literatura francuska - przekłady; Literatura obca; Przekłady zob. literatura obca