Korespondencja (1948)
Listy od następujących NN: 1955-1981 (21).
a 1975 2886
Keywords: Warszawa ``Życie i Myśl'' - redakcja 20 w; Toruń; m. woj.; ``Życie Szkoły''- redakcja; Berlin; m. Amerika - Gedenkbibliothek Berliner Zentralbibiothek; Niemcy; Czasopisma polskie; Wiersze 2o w. zob. literatura polska