``Dzieje miasta Kłodawy do XVII wieku'' (1959)
Praca dyplomowa wykonana w I Studium Nauczycielskim w Poznaniu pod kierunkiem Stanisława Pomykaja.
c 1976 260
Keywords: Poznań I Studium Nauczycielskie 20 w; Kłodawa; m. k. Koła; Monografie miejscowości