``Krotoszyn w powstaniu wielkopolskim 1918-1919'' (1960)
Praca dyplomowa wykonana w I Studium Nauczycielskim w Poznaniu pod kierunkiem Stanisława Pomykaja. W tekście relacja Czesława Kępy.
a 1975 2149
Keywords: Krotoszyn 20 w; powstanie 1918-1919 wielkopolskie